4 riviä ylhäälläetusivun slideGategoryViimeisimmät

Muurinpohjapannu vuokrattava

 

TasapGS 720 paellaohjainen paellapannu, joka sopii kokonsa puolesta sekä ruokailualan yritykselle, että isommalle perheelle tai grillijuhlien järjestämiseen ystävien keskuudessa. Tasapohja mahdollistaa ruoan lämpimänä pitämisen, koska nesteet eivät valu pannun keskelle jasiten ruoka ei kuivu muussa osassa pannua.

 

 

gs 720 tasapohjainen pannuPaellapannulla voit valmistaa kätevästi erilaiset makkarat, lihan, kalan, kasvis- ja riisipohjaiset ruoat sekä tietenkin perunat. Voit myös nopeasti ja vaivattomasti lämmittää vaikka letut ja pannukakut. Vain mielikuvituksesi on rajana!

 

 

KaasuIMG_9338polttimen sivuilla ja pohjassa ovat sinkityt teräsosat, jotka heijastavat lämpöä. Lämpö heijastetaan pannun pohjaan, jonka tumma himmeä pinta imee lämpöä. Tuloksena suurin osa vapautuvasta energiasta käytetään tarkoituksenmukaisesti, joka mahdollistaa n. 20 % säästön kaasun kulutuksessa. Lämpö jakautuu pannulla tasaisesti, koska kylmän ilman virta alapuolelta on rajallinen. Eco-ratkaisu suojaa samalla kaasuliekkiä tuulelta sekä sivulta että alapuolelta

 

–       Wokkipannu

–       Tasapohjainenpannu

–       Kansi

–       Halkaisia 72 cm

–       Tilavuus n. 20 annosta

–       2 – renkaan poltin

–       Paristolla toimiva sähkösytytin